Vélemények a vendégkönyvünkből

Az elmúlt években számos Vendégünk tisztelt meg minket azzal, hogy a véleményét nem rejtette véka alá:

 

"Nagyon jól szórakoztunk és köszönjük a vendéglátást! Szép Pünkösd volt, nem mosta el az eső! Sok helyre mentünk és nagyon finom volt az étel ( főleg a rétes!) Remélem máshol is találkozunk a jövőben, akár itt, akár máshol!

 

"Kedves István bácsi!

Testvére és én már 3 szorra vagyunk itt és mi nagyon szeretünk itt lenni! A medencébe 9.kor szoktunk belemenni! Mi most a 6-os szobában vagyunk, de voltunk már a kis házban is és szerintem nagyon szép és kényelmes hely! A medence lefedése nagyon jó ötlet volt mivel így reggel is belelehet menni! Nem jönnek be a bogarak! Testvérem mindent szeret, de ő a csöndet szereti leginkább, majd a medencét! :)

Üdvözlettel: Vivien, Zalán, Ildikó, Attila

A Bükkszegi család, 2013.07"

 

"Kedves Öreg Malom!

Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes, otthonos berendezés, jól felszerelt konyha és nem utolsósorban a frissítő medence tették az itt tartózkodásunkat valódi nyaralássá!

Ha tehetjük még visszatérünk!

Üdvözlettel: Arany és Varga Család

2012. július"

 

"Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, nem csak jó emberek, hanem ilyen környék és ilyen jó vendégálátás is kell! Igen hamar elmúlt az itt töltött idő, reméljük az egész év ilyen örömteli lesz mint az előző év utolsó napja! jó egészséget és minden jót kívánunk Pécsről!

2011.december 31.

Dávid, Dénes Csaba, András Fischer, Fischer Tamara, Dénes Csaba és Csabáné, Szokol Balázs, Hrváthné Simon renáta, Horváth Attila"

 

"Kedves Pista bá és Bözsi!!!

Tojásos vargánya, a kolbász, a halászlé... + a hangulat. Csodálatos hétvégét töltöttünk itt! Februárban megismételjük a családi összejövetelt!

Köszönjük a szívélyes vendéglátást.

Göndöcs család + a betolakodók"

 

"Egészen hihetetlen, fantasztikus, csodálatos élmány volt, fantasztikus vendéglátás, MINDENKI JÖJJÖN az Öreg Malomba nyaralni! Mi mostantól biztos, hogy terjeszteni fogjuk országszerete, hogy itt tényleg lehet pihenni!

Köszönünk mindent!

Remélhetőleg jövőre is jövünk, sok szeretettel Kéner Gabi és Báhner Péter Kecskemétről, 2010.07"

 

"Kedves István és Marika!

Nagyon szépen köszönjük azt a kellemes időt, amit veletek töltöttünk, kívánom, hogy akárhová mentek a világba, mindenhol legalább így bánjanak veletek mint Ti velünk, vagy még jobban.

Éva ás Zoli , Fülekről, Szlovákia, 2009.09"

 

"Köszönjük a kedves vendéglátást! Nagyon jól éreztül magunkat, nagyon szép és otthonos ez a hely! Pontosan azt kaptuk, amit szerettünk volna, csendes nyugodt, szép , otthonos környezetet!

Erzsike és Krisztián, 2009.06"

 

 

 

 

 

Szobát foglalok

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Hírlevél

Elérhetőség

Öreg Malom Vendégház       

Kustánszeg, Kossuth u. 4.   

Horváth István 

Telefon +36 30 9797231

E-Mail: malomvendeghaz@gmail.com

Térkép:
Öreg Malom Vendégház, Google térkép